Home > Bathing > Douchedeuren
Innovatief, duurzaam en esthetisch
Om met de deur in huis te vallen, is een douchedeur in eerste instantie gewoon bedoeld als spatscherm.
Echter, de douchewanden van het heden zijn meer dan dat.
Véél meer, want zij bezorgen je badkamer veelal de gewenste uitstraling, het nodige gebruiksgemak én het juiste ruimtegevoel.

De toepassings- en designvarianten voor nis-, kwartronde- of hoek- douches zijn legio. Net zoals de toepassingen voor inloopdouches.

Neem bijvoorbeeld de HSK Walk-In schuifdeursystemen van de bekroonde douchecabineseries K2 en K2p: geruisloos schuivend op een gesloten hoogwaardige looprail met optimale stabilisatiesteun én massieve grepen. Kortom, een unieke transparante douchebelevenis.


Of de CADA XS van Kermi, een douchewand die zich perfect aanpast aan extra vlakke douchebakken of inloopdouches die rechtstreeks op de grond geplaatst worden. Een luxe douchescherm verkrijgbaar in vele tussenmaten (ook zelfs 15 cm hoger dan de standaardmaten !) waardoor maatwerk quasi overbodig is.
Bovendien is de CADA XS altijd geleverd met de CadaClean antikalk- en onderhoudsvriendelijke CadaClean behandeling.

En de Duka luxe designdouchedeuren doen iedereen watertanden: minimalistische handgrepen, softclose en easyclean systeem en, net zoals ook geldt voor voorgaande merken, een heel eenvoudige installatie.
(*foto's Duka, HSK en Kermi)