Home > Jobs
Jobs

 

VERKOOPSADVISEUR BADKAMER en/of KEUKEN


Functieomschrijving

Alsan is de specialist in de begeleiding van aangenaam wonen.

Als verkoopsadviseur werk je samen met projectontwikkelaars, bouwbedrijven en installatiebedrijven, en bezorg je hun eindklanten een aangename ervaring bij de keuze van hun nieuwe badkamer en/of keuken.

Je bereidt een klantenafspraak voor i.f.v. het residentiële project: je houdt zowel rekening met de manier van werken van het bouwbedrijf als met de specifieke bouwsituatie en bereidt een basisontwerp via Virtual Reality voor. Bij grote projecten kan je hiervoor samenwerken met onze projectvoorbereider. Je begeleidt de eindgebruiker in onze showroom op basis van ons voorontwerp in VR en zorgt voor professioneel advies binnen een aangename sfeer.

De keuze van de eindgebruiker communiceer je naar het bouwbedrijf, samen met een technisch dossier, zodat het bouwbedrijf dit kan nakijken. Bij deze fase ben je tevens het aanspreekpunt, al kan je hierbij beroep doen op je collega-projectvoorbereider, zeker bij grote projecten.
 

Profiel

Je vindt het prettig om op verschillende manieren met interieur bezig te zijn: esthetisch, praktisch en technisch. Je bent klantgericht, nauwkeurig, geniet van het adviseren en je hebt een commerciële insteek. Je bent aangenaam in de samenwerking met je collega's (met name architect-projectvoorbereider, verkoopsadviseurs, vertegenwoordiger en vestigingsmanager).

Je hebt een diploma interieurarchitectuur of interieurvorming, of je hebt door ervaring een gelijkaardige basis. Ervaring in klantenbegeleiding is zeker een meerwaarde!

Je ziet het zitten om op zaterdag tot 15.15u. te werken en een vrije dag in de week te hebben.

Aanbod
Een fulltime job met interieur en veel persoonlijk contact waarbij je mensen ontmoet en kan begeleiden. Je wordt opgenomen in een hecht en collegiaal team van 10 personen in Vosselaar binnen een groeiende organisatie van 130 collega's en 6 vestigingen in Vlaanderen. Dankzij de interne opleidingen van Alsan en de ondersteuning van je collega's kan je groeien, jezelf ontwikkelen en een expert worden in het begeleiden van mensen in 'aangenaam wonen'.

 

Toonzaalverkoper

OUTSIDE SALES REPRESENTATIVE B2B REGIO KEMPEN


Relatiepersoon die geniet van contact met installatie- en bouwbedrijven vanuit toegevoegde waarde

Profiel

Je geniet ervan om contact te leggen en een samenwerkingsrelatie uit te bouwen met de beslissingsnemers van installatiebedrijven en bouwbedrijven/projectontwikkelaars. Hierbij geniet je van het luisteren naar de behoeftes van de klant, het inspireren en het ontzorgen vanuit een toegevoegde waarde-verhaal.

Je bent een relatiepersoon en je beschikt over een technische interesse en affiniteit met de bouw- en installatiewereld. Je hebt bij voorkeur reeds een vertegenwoordigersfunctie uitgeoefend of je hebt reeds een commerciële basis opgebouwd vanuit een commerciële binnendienstfunctie. Je krijgt de tijd en de nodige begeleiding vanuit Alsan om je vertrouwd te maken met je werkomgeving en om je in te werken in je functie. Je hebt vooral veel goesting om Alsan uit te bouwen als partner-leverancier van de vakman!

Aanbod
Je hebt zin in een gevarieerd en uitdagend takenpakket. Met de nodige zelfstandigheid en ruimte voor initiatief bouw je samen met je collega’s aan het succes van onze groeiende en dynamische Alsan-organisatie.

 

Adviseur

SOLLICITEER NU


Per brief
Via e-mail: kato.provost@zellien.be 
Per telefoon: 014/470.740
Persoonlijk aanmelden
Contact: Kato Provost

ALSAN-ZELLIEN
ANTWERPSESTEENWEG 45, 2350 VOSSELAAR

Stuur je cv en korte motivatie via kato.provost@zellien.be of bel via 014/470.740 met Kato Provost zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Solliciteren met CV