Home > Bathing > Vintage
VINTAGE
Vintage is weer helemaal in. We gaan steeds bewuster om met ecologie. En vintage past volledig in die trend. Geef je hele interieur dus een boost met hippe retromeubels en industriële accenten. Met een mix tussen warme tinten en een rauwe fabrieksstijl maak je jouw woning echt trendy.
VINTAGE BADKAMER
Maak van je badkamer een persoonlijke ruimte waar je je echt thuis voelt. Met het InGrid-concept vind je de juiste sfeer voor jouw identiteit. Kies uit onze aangename materialen en kleuren een badkamer die meer is dan een plek om je te wassen. (Vika)
Ook douchen kan vintage. Breng huiselijkheid in je badkamer met een lampenkap die tegelijkertijd een douche is. Of ga voor industriële charme met fabrieksbuizen en stijlvolle koperen accenten. Een koperen kraan is helemaal hip en geeft je badkamer een warme uitstraling.(Axor designed by Nendo)
Industriële charme in de douche. (Axor designed by front)
VINTAGE VERWARMING
Keer terug in de tijd met een warme gloed van nostalgie. Onze vintageradiatoren combineren een luxueuze retrolook met een sensuele sfeer. Ideaal voor grote ruimtes waar veel warmte nodig is.